Búsqueda avanzada
Buscar
 

Entra en BiblioEteca...

Disfruta de todo el potencial de biblioEteca entrando con tu usuario...

 

L AUCA DEL SENYOR ESTEVE


AUTOR: ; ND
 
 
Anterior
 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788492672332

 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788429759204

 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788429758382

 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788429760200

 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788429765342

 • Portada de L AUCA DEL SENYOR ESTEVE

  9788429750010

Siguiente
 
Compartir: Compartir con un amigo de biblioeteca Compartir por email Compartir en Facebook Compartir Twitter Compartir en Tuenti Capturar código QR Añadir RSS

Sinópsis del libro:

 • Aquesta edició de L'Auca del senyor Esteve pretén ser una eina didàctica que apropi un dels autors més creatius de la literatura catalana als lectors més joves. Es presenta la novel·la amb un estudi preliminar que contextualitza època, autor i obra i es proposa una anàlisi literària a partir d'un seguit d'activitats de caire molt divers. L'auca del senyor Esteve fou escrita el 1907. És un exemple perfecte de novel·la modernista de fons costumista on Rusiñol, fent servir la tècnica de l'auca, explica la trajectòria ascendent d'una família, propietària d'una botiga de vetes i fils anomenada La Puntual, amb la intenció de satiritzar els costums de la petita burgesia catalana. El conflicte es produeix quan l'hereu decideix ser artista i s'enfronta amb els propòsits purament materialistes de la seva família. L'autor aconsegueix, d'aquesta manera, mostrar les tensions modernistes entre l'intel·lectual i la societat burgesa. De L'Auca del senyor Esteve se'n feu la versió teatral, el 1917 (Edicions 62. Col. Butxaca).

  Idioma: CATALÁN

 • El 10 de març de 1907 sortia de l'impremta la primera edició de L'auca del senyor Esteve, una novel·la clàssica del Modernisme que ha aconseguit crear un arquetipus literari, el senyor Esteve, com a representació del burgès català. L'auca del senyor Esteve és una novel·la de to irònic construïda sobre l'eix de la vida i miracles del protagonista, el continuador d'una nissaga de comerciants a la menuda del barri de la Ribera de Barcelona que regenten, des de l'any 1830, una botiga de vetes-i-fils anomenada La Puntual. Els episodi s més solemnesde la seva monòtona existència darrere el taulell són les estacions d'un viacrucis que el narrador utilitza com a pretext per reflectir l'evolució de la ciutat de Barcelona, que creix paral·lelament al protagonista i a la merceria. El conflicte arriba quan el fill del senyor Esteve decideix trencar amb la tradició familiar i convertir-se en artista. En l'any del centenari de la seva publicació, teniu a les mans una edició de luxe, a cura de Margarida Casacuberta, que reprodueix els dibuixos de Ramon Casas i els rodolins de Gabriel Alomar que van aparèixer en l'edició commemorativa del desè aniversari de la novel·la.Es tracta d'un homenatgea un dels grans clàssics de la literatura catalana que va serja des dels seus inicis i fins al moment, un gran èxit literari i de lectors.

  Idioma: CATALÁN

 • L'Auca del senyor Esteve, una de las obras más representativas de Santiago Rusiñol, de la que este próximo año se celebrará su centenario, ha sido reeditada en una versión de lujo editada por Margarida Casacuberta en Edicions 62, ha informado la editorial en un comunicado.
  La edición que acaba de salir al mercado recupera los dibujos de Ramon Casas y las rimas de Gabriel Alomar, que no se publicaban desde la edición conmemorativa del décimo aniversario de la novela en 1917.
  L'Auca del senyor Esteve, publicada por primera vez en 1907, es una novela construida a partir de viñetas y en forma de rima irónica sobre el continuador de una saga familiar de comerciantes del barrio de La Ribera de Barcelona que regenta la mercería La Puntual.
  Esta obra, paradigma de la creación literaria del artista polifacético y político modernista Santiago Rusiñol, sirvió para ilustrar de forma paralela la transformación de una familia burguesa en un entorno en constante cambio a principios de siglo.

  Idioma: CATALÁN

 • Aquesta edició de L’auca del senyor Esteve pretén ser una eina didàctica que apropi un dels autors més creatius de la literatura catalana als lectors més joves. Es presenta la novel·la amb un estudi preliminar que contextualitza època, autor i obra i es proposa una anàlisi literària a partir d’un seguit d’activitats de caire molt divers. El lector hi trobarà, a més, uns textos complementaris, uns comentaris de text model i una bibliografia per ampliar coneixements.
  L’auca del senyor Esteve fou escrita el 1907. És un exemple perfecte de novel·la modernista de fons costumista on Rusiñol, fent servir la tècnica de l’auca, explica la trajectòria ascendent d’una família, propietària d’una botiga de vetes i fils anomenada La Puntual, amb la intenció de satiritzar els costums de la petita burgesia catalana. El conflicte es produeix quan l’hereu decideix ser artista i s’enfronta amb els propòsits purament materialistes de la seva família. L’autor aconsegueix, d’aquesta manera, mostrar les tensions modernistes entre l’intel·lectual i la societat burgesa. De L’auca del senyor Esteve se’n feu la versió teatral, el 1917.

  Idioma: CATALÁN

 • L’auca del senyor Esteve és una de les obres més ambiciopses i populars de Santiago Rusiñol. Inicialment va ser escrita i publicada l’any 1907 com a novel·la. Més tard, va ser adpatada per al teatre -que és la versió que ara presentem- i es va estrenar el 1917.

  L’auca del senyor Esteve és una característica novel·la modernista, en la qual el senyor Esteve, personatge principal de l’obra, que assolirà categoria d’arquetipus de la petita burgesia barcelonina, té un fill que vol ser artista, amb tot l’idealisme que aquesta decisió implica. A través d’aquesta oposició, Rusiñol planteja una de les qüestions més decisives del modernisme: la relació de l’artista amb la societat burgesa

  Idioma: CATALÁN

 • El senyor Esteve, personatge principal de l'obra, que assolirà categoria d'arquetipus de la petita burgesia barcelonina, té un fill que vol ser artista, amb tot l'idealisme que aquesta decisió implica. A través d'aquesta oposició, Rusiñol planteja una de les qüestions més decisives del modernisme: la relació de l'artista amb la societat burgesa, que es resol, al capdavall, en un pacte.

  Idioma: CATALÁN

 
 

Clasificador

Según nuestros usuarios

RIGUROSO
Riguroso

Determina lo preciso o impreciso que es este libro con respecto a lo que se cuenta en el mismo. 0 significa que es completamente impreciso y 10 que cuenta es rigurosamente verídico

Más información
DIVERTIDO
Divertido

Determina lo divertido que te ha resultado el libro: 0-aburrido 10-muy divertido

Más información
COMPLEJO
Complejo

Determinamos lo complejo que nos ha resultado la lectura del libro. Desde el nivel más bajo, que indica que es un texto secillo de comprender hasta el valor máximo que indica que es complejo de comprender

Más información
SORPRENDE
Sorprende

Indica lo sorprendente que resulta el argumento del libro, desde 0: previsible hasta 10: totalmente desconcertante y sorprendente

Más información
 
 

Etiquetas de otros usuarios

Así han etiquetado este libro más usuarios

Así han etiquetado otros usuarios este libro. Si ves acertada su elección puedes añadir la etiqueta con un simple clic a tus etiquetas

 
Publicidad Booking.com
 
 

Comentarios de los lectores

 
 
 

Yo Leo

Información para lectores

Anillo de blogs

¿Tienes un blog?

Paga si te gusta

La forma de pago del futuro...

BiblioEtecarios

Ayudanos con los libros

Yo Escribo

Si eres autor, descubre más...

Ayuda

Todo lo que puedes hacer en la web
C/ Almagro, 2, 3ºIzda.
28010 Madrid (Madrid)
Tel/Fax : 91 288 73 76
E-mail : info@biblioeteca.com

BiblioEteca en Google Plus BiblioEteca en Rss

 
Copyright © 2015 BiblioEteca Technologies SL - Todos los derechos reservados