Búsqueda avanzada
Buscar
 

Entra en BiblioEteca...

Disfruta de todo el potencial de biblioEteca entrando con tu usuario...

 

BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)


AUTOR: ; ND
 
 
Anterior
 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412346

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412476

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412483

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412490

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412506

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412513

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412520

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412537

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412544

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412551

 • Portada de BENVINGUT AL MÓN REAL (EBOOK)

  9788466412568

Siguiente
 
Compartir: Compartir con un amigo de biblioeteca Compartir por email Compartir en Facebook Compartir Twitter Compartir en Tuenti Capturar código QR Añadir RSS

Sinópsis del libro:

 •  Benvingut al món real no sols és un llibre en què es parla de futbol i de negocis, o en què sexpliquen interessants i divertides històries i anècdotes sobre la vida empresarial i esportiva. Sandro no desaprofita locasió per exposar-hi tot allò que creu que lha ajudat a afrontar un món que ha patit en pocs anys una transformació comparable a la que va representar la revolució industrial.Seguint el fil de la seva experiència vital i professional, ens parla de somnis i dil·lusions perdudes. Reflexiona sobre la importància del treball en equip, però sense obviar els riscos a què es veu sotmès en un entorn laboral tan complex com el nostre. Aposta perquè ens enfrontem sempre amb la realitat, confiant en nosaltres mateixos, amb la seguretat que ningú no és carn de canó de la mateixa manera que ningú no allarga la mà i troba un trèvol de quatre fulles.  

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica el seu estimulant període de formació i els valors amb els quals va créixer. Aquest e-book correspon al primer capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica els seus prometedors inicis professionals en lempresa de fragàncies Myrurgia. Aquest e-book correspon al segon capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica la seva entusiasta participació en el departament de màrqueting internacional del comitè olímpic organitzador de lOlimpíada celebrada a Barcelona el 1992. Aquest e-book correspon al tercer capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica diverses de les seves experiències professionals, entre les quals el contracte per al patrocini de la samarreta del Barça amb la multinacional Nike. Aquest e-book correspon al quart capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica lintens període en què com a directiu de Nike va treballar al Brasil, culminat amb el triomf de la selecció brasilera al mundial de futbol de lany 2002, que ell va celebrar amb els jugadors al vestidor després de la final. Aquest e-book correspon als capítols cinquè i sisè del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica la fascinadora vivència de la seva participació en lequip candidat de joves professionals que va guanyar lany 2003 les eleccions a la presidència del F. C. Barcelona, el més votat de la història del club. Aquest e-book correspon al setè capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica lapassionant paper que va jugar com a vicepresident del F. C. Barcelona en la construcció dun equip guanyador, que inclou el fitxatge del davanter brasiler Ronaldinho. Aquest e-book correspon al vuitè capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica la cara menys amable que va afrontar com a vicepresident del F. C. Barcelona, la pròpia de la tensió a què està sotmès un gran club com el Barça. Aquest e-book correspon al novè capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica les creixents divergències viscudes en la directiva de joves professionals del F. C. Barcelona que ell va integrar com a vicepresident, a pesar de la bona marxa de lequip, guanyador de la Lliga aquell agredolç any 2005. Aquest e-book correspon al desè capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 • Sandro Rosell, expert en màrqueting esportiu i renovador del barcelonisme, ens explica el polèmic pas que va dur a terme en dimitir de la directiva de joves professionals del F. C. Barcelona que ell va integrar com a vicepresident. Aquest e-book correspon al darrer capítol del llibre de Rosell, #Benvingut al món real, un absorbent recorregut per la vida professional i humana del seu autor.

  Idioma: CATALÁN

 
 

Clasificador

Según nuestros usuarios

RIGUROSO
Riguroso

Determina lo preciso o impreciso que es este libro con respecto a lo que se cuenta en el mismo. 0 significa que es completamente impreciso y 10 que cuenta es rigurosamente verídico

Más información
DIVERTIDO
Divertido

Determina lo divertido que te ha resultado el libro: 0-aburrido 10-muy divertido

Más información
COMPLEJO
Complejo

Determinamos lo complejo que nos ha resultado la lectura del libro. Desde el nivel más bajo, que indica que es un texto secillo de comprender hasta el valor máximo que indica que es complejo de comprender

Más información
SORPRENDE
Sorprende

Indica lo sorprendente que resulta el argumento del libro, desde 0: previsible hasta 10: totalmente desconcertante y sorprendente

Más información
 
 

Etiquetas de otros usuarios

Así han etiquetado este libro más usuarios

Así han etiquetado otros usuarios este libro. Si ves acertada su elección puedes añadir la etiqueta con un simple clic a tus etiquetas

 
Publicidad
 
 

Comentarios de los lectores

 
 
 

Yo Leo

Información para lectores

Anillo de blogs

¿Tienes un blog?

Paga si te gusta

La forma de pago del futuro...

BiblioEtecarios

Ayudanos con los libros

Yo Escribo

Si eres autor, descubre más...

Ayuda

Todo lo que puedes hacer en la web
C/ Almagro, 2, 3ºIzda.
28010 Madrid (Madrid)
Tel/Fax : 91 288 73 76
E-mail : info@biblioeteca.com

BiblioEteca en Google Plus BiblioEteca en Rss

 
Copyright © 2015 BiblioEteca Technologies SL - Todos los derechos reservados